Съдебен лекар установи, че певецът Арън Картър се е удавил

...
Съдебен лекар установи, че певецът Арън Картър се е удавил
Коментари Харесай

Установиха причината за смъртта на поп звездата Арън Картър

Съдебен доктор откри, че артистът Арън Картър се е удавил във ваната си, откакто е взел успокоителни и вдишал газ, употребен в аерозолни спрейове, предадоха АП и ДПА.
Арън Картър е дребният брат на вокалиста от поп групата „ Бекстрийт бойс “ Ник Картър. 34-годишният артист и рапър беше открит мъртъв, потънал във ваната в дома си в американския щат Калифорния на 5 ноември, твърди отчетът на правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис след направената аутопсия.
Според полицейски доклад, включен в заключенията от отчета, чиновници на шерифската работа са били последните, които са видели Картър жив, когато са посетили дома му в 2 часа сутринта на 4 ноември. Те са отишли да извършат „ здравна инспекция “, откакто са получили сигнал, че Картър е вдишвал лекарство от инхалатор във видео онлайн в Инстаграм. Музикантът е помолил чиновниците на реда да си тръгнат и те са почели желанието му.
Докладът разказва още, че на идващия ден икономката е пристигнала в дома на Картър, с цел да му предложи кафе. Тя го е намерила потънал във ваната и е набрала телефон за незабавна помощ. Веднага щом са пристигнали, парамедиците са оповестили артиста за мъртъв.
Аутопсията откри, че Картър е използвал успокоителното лекарство алпразолам, известно с комерсиалното си название „ Ксанакс “, както и газът дифлуороетан. В отчета за този газ под налягане се споделя, че е „ газ, който нормално се употребява като пропелант в аерозолни спрейове “. Дифлуороетанът също „ може да провокира възприятие на еуфория при поемане. “
Тези две субстанции са омаломощили Картър, до момента в който той е бил във ваната, и са предизвикали удавянето му, посочи правосъдният доктор. Докладът му разказва Картър като „ звезда, известна със злоупотребата си с субстанции в предишното “ и даже цитира съответните му зависимости и неотдавнашен релапс.
Кариерата на Арън Картър стартира още до момента в който той е дете през 90-те години на предишния век. Той е посетител реализатор на концертите на „ Бекстрийт бойс “ и певицата Бритни Спиърс. Най-известният му албум – „ Aaron's Party (Come Get It) “, излиза през 2000 година Картър взе участие и в сериала „ Лизи Макгуайър “ и фамилното риалити предаване „ Домът на семейство Картър “.
Покойният артист не криеше проблемите си със злоупотребата със вещества от обществото. В свое изявление приживе той изясни, че също е приемал медикаменти за остра тревога и биполярно разстройство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР