Съдбата е нещо, в което не всеки човек вярва. Да,

...
Съдбата е нещо, в което не всеки човек вярва. Да,
Коментари Харесай

Съдбата ни е предначертана. Вижте дали сте родени под щастлива звезда

Съдбата е нещо, в което не всеки човек има вяра. Да, обаче всеки от нас е имал моменти, в които сякаш някаква висша мощ е предопредила какво тъкмо да се случи, по кое време и по какъв начин. Обикновено когато става въпрос за Съдба, постоянно тя се свързва с персонално число. Днес ви представяме един способ, по който да определите каква е предначертаната ви орис. За задачата първо би трябвало да разберете персоналното си число. В Кабала се счита, че цифрата 142857 носи хармонията в живота ни. Това, което би трябвало да създадем, с цел да определим личното си число, е да вземем датата си на раждане и да я съберем с това число. Например, в случай че сте родени на 1 юли 1970 година, то датата става 19700701.

След това събирате 19700701 с 142857. Получава се 19 843 558. Махаме нулите и повтарящите се числа и ссе получава 1943. След това събираме 1+9+4+3 и се получава 17. Ако полученото число е по-голямо от 12, събираме още веднъж до едноцифено число. Така в образеца цифрата става 8.

И по този начин, в случай че полученото число е 1, то вие сте родени под щастлива звезда. Имате опция да изградите живота си тъкмо както ви се желае и нищо няма да ви се опре.

Ако цифрата ви е 2, то характерът ви е плевел и невменяем. Съдбата ви е да бъдете по-търпеливи и да си поставите цел, която да следвате без значение от компликациите.

Ако цифрата ви е 3, то вие сте късметлии. Няма да имате прекалено много компликации в живота си и ще постигате триумфи.

Ако цифрата ви е 4, то вие сте борци. Ще би трябвало да се трудите за всичко, което получавате в живота си.

Ако цифрата ви е 5, то вие сте мощни. Животът ви не е елементарен, само че няма да има нещо, което да ви пречупи духом и с което да не можете да се справите.

Ако цифрата ви е 6, то вие не сте късметлии. Необуздани сте и Съдбата ви е да се смирите.

Ако цифрата ви е 7, то вие сте целунати от Съдбата. Всяка цел, която си поставите ще постигате с лекост и няма да има никакви спънки в живота ви.

Ако цифрата ви е 8, то вие сте прочувствени. Съдбата ви дава знак, че би трябвало да сте по-уравновесени, с цел да постигнете всичко, което желаете.

Ако цифрата ви е 9, то вие сте неуверени. Съдбата ви е да преодолеете терзанията си, с цел да бъдете щастливи.

Ако цифрата ви е 10, то вие сте родени под щастлива звезда. Обстоятелствата постоянно ще бъдат на ваша страна и шансът също.

Ако цифрата ви е 11, то вие сте надарени хора. Имате нужните умения и познания, с които ще постигате задачите си.

Ако цифрата ви е 12, то вие би трябвало да сте по-решителни. Съдбата ви е да съумеете да превъзмогнете несигурността си.Само за дами! Какъв вид жена сте – камериерка, принцеса или кралица? (СНИМКА)
Всеки човек има избрани желания, във връзка с облекла, цветове, обувки и изобщо всичко, к…Sep 4 2017skafeto.com

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР