Съдърланд, световният лидер в трансформацията на процеси, обяви отварянето на

...
Съдърланд, световният лидер в трансформацията на процеси, обяви отварянето на
Коментари Харесай

Започна приемът за новото издание на Академията по немски език на Съдърланд България

Съдърланд, международният водач в трансформацията на процеси, разгласи отварянето на приема в следващото издание на своята Академията по немски език.

Академията по немски език е план на Съдърланд, който е част от цялостната годишна стратегия на компанията за корпоративна отговорност. Във фокуса на плана е заложено повишението на равнището на притежаване на немския език на участниците, само че компанията влага и в повишение на познанията им по практическата терминология обвързвана с работата в Съдърланд. Участниците имат опция да придобият механически умения в региона на общуването, работата и кореспонденцията с клиенти в допълнение на задълбочената подготовка по немски език. Обучението в академията е изцяло гратис като сполучливо приключилите участници минават финално оценяване на постигнатия резултат, получават документ и предложение за работа в компанията с бонус при започване.

Продължителността на академията е сред 4 и 12 седмици, като тя се организира в офисите на Съдърланд в градовете София, Варна и Бургас или особено предопределени за това зали. Учатниците в академията ще са разграничени в групи, позволяващи образованието да се организира с самостоятелен метод и под управлението на деликатно определени и подготвени експерти.

  “ Най-много ми хареса цялостната атмосфера, за която допринасяха и останалите участници. Обучението ми беше от изгода, тъй като след него се усещам по-сигурна в знанията си по езика. Бих предложила Академията, защото считам, че може да си подобриш равнището на езика откакто я завършиш. Впечатлението ми от Академията е доста положително и съм признателна за опцията на взема присъединяване в нея. ” показа Моника Тафраджийска, участник във второто издание на Академията и сегашен член на екипа на Съдърланд.   

Условията за присъединяване са притежаване на немски език на равнище най-малко B1 по Европейската езикова рамка. Всички искащи да се включат в това издание могат да подадат своята кандидатура посредством уеб страницата на компанията, където могат и да научат всички детайлности за Академията. Ако имате спомагателни въпроси, можете да ги зададете тук: [email protected]

Основана през 1986 година, Съдърланд е световна организация за промяна на процеси, която обслужва клиенти във всички промишлености.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят над тридест и осем хиляди експерти от над 60 местоположения в Съединени американски щати, Австралия, Бразилия, България, Англия, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря порти в България през 2008 година Оттогава до през днешния ден в страната ни Съдърланд доближава 1900 служителя, работещи в четирите разнообразни местоположения – два в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от експерти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България посредством увеличение на услугите и размерите работа за актуалните си клиенти и придобиване на нови такива.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР