Съботната спортна програма е богата на събития, а отново кралят

...
Съботната спортна програма е богата на събития, а отново кралят
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Сигурните предложения от света на футбола

Съботната спортна стратегия е богата на събития, а още веднъж кралят на спортовете - футболът, е на напред във времето. Ето и предложенията за футболни прогнози на нашия екип от типстъри:
17:00 часа: Норич - Болтън
Болтън приема Норич в мач от 33-ия кръг в британския Чемпиъншип. Гостите са втори в дивизията, като ще гостуват на втория най-слаб отбор в лигата. В първата среща посред им Норич надви мъчно вкъщи с 3:2. Същевременно Болтън е най-слабият като точков актив тим в Чемпиъншип вкъщи, до момента в който Норич е най-силният посетител.
Сигурна прогноза : Победа за Норич (1,70 коефициент)

19:30 часа: Нюпорт Каунти – Манчестър Сити
Шампионът на Англия Манчестър Сити за следващ сезон предяви претенциите си да се бори за купата и в четирите шампионата, в които взе участие. „ Небесносините “ гостуват на непретенциозния Нюпорт Каунти за ФА Къп, а отборът от Южен Уелс се намира на 15-о място в Английската втора лига (четвъртото равнище на британския футбол). Очакванията са за нов погром от страна на „ жителите “, а головете ще стартират да валят още през първото полувреме.
Сигурна прогноза : Първо полувреме над 1,5 гола (1,65 коефициент)

17:15 часа: Райо Вайекано - Атлетико Мадрид
Не е лек последният месец за " дюшекчиите ", откакто тимът претърпя две провали (от Бетис и Реал Мадрид), които отдалечиха отбора от първото място. В навечерието на мачовете с Ювентус в Шампионска лига Атлетико има крещяща потребност от повдигане на самочувствието преди теста против Кристиано Роналдо и компания и Райо е идеалният вид за това. Домакините се показват мощно напоследък, само че Атлетико е надалеч по-класният тим, а тимът от години не е допускал 3 следващи провали в шампионата. Коефициентът за победа е също доста вкусен, тъй че разумният избор е да се доверим на Диего Симеоне, който преди малко подписа нов дълготраен контракт с Атлетико.
Сигурна прогноза: Победа за Атлетико (1.60 коефициент)
Общият коефициент, който се получава, е 4.48, като може да се възползвате от 100% бонус първи депозит (подробности тук) .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР