С всяка изминала година онлайн секторът за спортни залози у

...
С всяка изминала година онлайн секторът за спортни залози у
Коментари Харесай

Класация на Bookmakers.bg: Кои са водещите онлайн букмейкъри в България

С всяка минала година онлайн секторът за спортни залози у нас се развива с бързи темпове. Брандовете влагат доста в своите онлайн платформи, с цел да привлекат вниманието на играчите. На българския пазар към този момент оперират някои от международно наложените марки. Те се конкурират с българските компании, които не им отстъпват по качество на предлаганите услуги. Пълен лист с лицензираните онлайн букмейкъри ще намерите на Bookmakers.bg, където водещите операторите са подредени и в още други ранглисти.

Играчите могат да се доверят на легалните оператори в България, тъй като те се контролират от Националната организация за приходите. Валидният лиценз е гаранция за почтена игра. На родния пазар има и
букмейкъри, които са с лиценз, само че той е публикуван от задграничен регулатор, а не от българските органи. В техните уеб сайтове българските играчи могат да залагат посредством mirror линкове.

На българския пазар легално оперират 12 онлайн
букмейкъри. Някои от тях са с дългогодишни обичаи и са се наложили в международен мащаб. Други са с по-нова история и занапред набират известност и потребителска маса. Професионалистите от BOOKMAKERS BG са подредили марките в България в ранглиста ТОП 5 по лиценз. В листата се подреждат Bet 365, Efbet, Winbet, Bwin и Palms Bet. Тези букмейкъри са с легални документи от дълги години и поддържат високо равнище при обслужването на своите клиенти.

Например,
bet 365 е с годен лиценз от 2016 година за спортни залози, казино игри и други събития. Българските марки Уинбет и Ефбет са надлежно с изрядна документи от 2018 и 2019 година Дейността на тези компании се контролира с постоянни одити и инспекции, което способства за сигурността на лицензираните уеб страниците за онлайн залози.

Освен лиценз има и още други значими критерии, които се преглеждат от екипа на bookmakers.bg при установяване на рейтинга на онлайн
букмейкърите. На първо място се взема под вниманието мнението на потребителите за даден букмейкър. Ако отзивите от играчите са отрицателни по отношение на качеството на предлаганата услуга, тогава и рейтингът на този оператор се трансформира при образуване на оценката. Ако пък потребителските мнения са позитивни за съответен букмейкър, той се изкачва в класацията. При установяване на оценката се вземат поради и датите на мненията. Затова класациите се изготвят ежемесечно, защото промишлеността се развива динамично.

При посещаването на уеб страниците за онлайн
залози първото усещане потребителите получават от дизайна и структурата. Колкото по-свежи са цветовете и по-подредени са секциите, толкоз по-добра оценка получават фирмите за залози. Предлаганите бонуси също са значим аспект за образуване на рейтинга на един букмейкър. Промоционалните предложения притеглят играчите, само че екипа на bookmakers.bg прави оценка освен щедростта, а и изискванията и разпоредбите за асимилиране на бонусите. Играчите не са задължени да задействат даден бонус, в случай че изискванията за приплъзване не са допустими и мъчно изпълними. В подобен случай, по-добрият вид е да се насочат към друга оферта.

От извънредно значение са и коефициентите за спортни събития и за live
залози. Това е другият значим аршин, по който играчите вземат решение да се насочват към съответен онлайн букмейкър. Логично операторите с по-високи ставки получават и повече точки при правене на рейтинга. Предлагането на голям брой пазари и известни функционалности за спортни залози също е значим фактор. Тези услуги са потребни и в помощ на играчите, когато вършат своите предвиждания. Мобилните залози също са желани от играчите. Затова в критериите за оценка влизат функционалността на мобилната версия на уеб страницата, както и дали хазартният оператор разполага с мобилни приложения за залози

Обратната връзка сред клиенти и
букмейкъри също се прави оценка при подготовка на рейтинга. Вземат се поради предоставените способи на връзка - посредством имейл, live чат, по телефона, посредством обществените мрежи и други. Разбира се, прави оценка се и времето за отговор. Колкото по-кратки са периодите за отговор на поставените въпроси, толкоз повече точки печели букмейкърът. Тези фактори също се проучват от залагащите, преди да се доверят на някой уебсайт за залози.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР