Националният превозвач на България - България Еър и латвийската национална

...
Националният превозвач на България - България Еър и латвийската национална
Коментари Харесай

България Еър и airBaltic стартират кодшеър партньорство

Националният транспортьор на България - " България Еър " и латвийската национална самолетна компания airBaltic афишират началото на своето кодшеър партньорство, считано от 8 май 2024 година Споразумението дава опция на двата превозвача да обезпечат по-голяма еластичност на своите пасажери при полетите сред Латвия и България и отвън тях.

Мартин Гаус , президент и основен изпълнителен шеф на airBaltic:

" С наслаждение сключваме съглашение за взаимно прилагане на полети с " България Еър " - малко след стартирането на първия ни пряк маршрут от българската столица до нашата база в Рига. Това партньорство е от изгода за локалните балтийски пасажери с достъп до гъвкавата мрежа на " България Еър ", а локалните пасажери в България към този момент могат да се радват на по-лесен достъп до дестинациите на airBaltic в Европа. Очакваме с неспокойствие едно сполучливо и дългогодишно съдействие дружно. "

Христо Тодоров , ръководител на Борда на шефовете на " България Еър ":

" Радваме се, че ще си партнираме с чудесна компания като airBaltic. С това съдействие за взаимно прилагане на полети пасажерите ни към този момент могат да се насладят на безпроблемни връзки сред нашите мрежи, което открива нови благоприятни условия за пътешестване в цяла Европа с директни полети от Рига до основни скандинавски дестинации като Стокхолм, Осло, Копенхаген и Хелзинки. Тези направления още повече ускоряват уговорката ни да предоставяме изключителни услуги и съгласуваност на българските пасажери като народен транспортьор. "
 Латвийската airBaltic започва директни полети от София до Рига
Латвийската airBaltic започва директни полети от София до Рига

Това е първият маршрут на самолетната компания от летище София

Като част от съдействието за взаимно потребление на кодове airBaltic ще добави своя код (BT) по маршрута София-Варна. В същото време Bulgaria Air ще сложи своя код (FB) по маршрута София-Рига и по идващите полети, оперирани от airBaltic от Рига до Стокхолм, Осло, Копенхаген и Хелзинки.

Споразумението за кодшеър съдействие притегля от ден на ден пасажери и разрешава на клиентите на двата превозвача да се възползват от безпроблемна съгласуваност през родните си бази. Първият взаимен полет бе сбъднат на 14 май 2024 година

airBaltic обслужва повече от 130 маршрута от Рига, Талин, Вилнюс, Тампере и сезонно от Гран Канария, като предлага връзки с необятен набор от дестинации в мрежата на самолетната компания в Европа, Близкия изток, Северна Африка и Кавказкия район. Пълното разписание на полетите и билетите на airBaltic са налични на началната страница на компанията на:.
 От Рига до Газипаша: Новите дестинации от летище София за лято 2024
От Рига до Газипаша: Новите дестинации от летище София за лято 2024

Полети до 78 постоянни и 28 чартърни дестинации
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР