С всеки изминал ден и случаите на заразени с коронавирус

...
С всеки изминал ден и случаите на заразени с коронавирус
Коментари Харесай

Краля срещу короновируса

С всеки минал ден и случаите на инфектирани с ковид в Съединени американски щати също нарастват. Този факт накара управлението на NBA да обмисли вид, в който да мачовете да се играят без аудитория.

" Разговори в бръснарницата " се завръщат

Третият сезон е на една ръка разстояние

Разбира се, за да се понижи шанса за разпространяването на COVID-19. До тези ограничения към момента не се е стигнало и по-добре, тъй като мачовете несъмнено ще изгубят от блясъка си.

А и знаем, че всеки тим има потребност от поддръжката на почитателите си. След феноменалното показване на Лос Анджелис Лейкърс против Милуоки Бъкс, Леброн Джеймс беше запитан какво мисли за това мачовете да останат без аудитория.

“We play games without the fans? Nah, that’s impossible. I ain’t playing, if I ain’t got the fans in the crowd, that’s who I play for.

—LeBron James on the possibility of playing games without fans in attendance due to concerns from the Coronavirus pic.twitter.com/E3Yb41YfCK
— SportsCenter (@SportsCenter) March 7, 2020
Краля отговори, че тогава той няма да вземе присъединяване, тъй като играе поради публиката. Това е и една от аргументите да заобича баскетбола. Също по този начин сподели, че до момента не е играл мач пред празни трибуни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР