С управляващите няма смисъл да се говори. Това заяви лидерът

...
С управляващите няма смисъл да се говори. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова убедена, че ГЕРБ ще се опитат да фалшифицират изборите

С ръководещите няма смисъл да се приказва . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на дебатите за Изборния кодекс . Управляващите дали образец какво не е български парламент.

Защо няма машинен избор, недоумява соцлидерът. Машинното гласоподаване е гаранция за почтен избор, акцентира тя и упрекна ГЕРБ, че се готвят да фалшифицират изборите . Управляващите се пробвали да не изчистят мъртвите души. Нямало да има и преференции.

Законите се одобряват, с цел да бъдат трайни , уточни аленият водач. Изборният кодекс обслужвал партия ГЕРБ, с цел да се задържи на власт. Нинова упрекна ръководещите и че разрешили обявяване на социологически изследвания в деня за размисъл и в деня на вота, само че действително това предложение бе отхвърлено.

Левите ще се извърнат към омбудсмана и президента . Тя прикани Румен Радев да наложи несъгласие на Изборния кодекс.

Да спрем диктатурата на режима Борисов през днешния ден , настоя соцлидерът.

Герберът Тома Биков не се сдържа. Той е обезпокоен от внушението, което направила Корнелия Нинова, че изборите ще се фалшифицират. Според него точно тя атакувала демократичния ред. Социалистите знаели, че ще изгубят изборите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР