С топъл благодарствен адрес се обърна председателят на управителния съвет

...
С топъл благодарствен адрес се обърна председателят на управителния съвет
Коментари Харесай

Топли думи на благодарност и признание към кмета на Симитли

С топъл признателен адрес се обърна ръководителят на управителния съвет на Клуба по художествена гимнастика " Пирин " - Лидия Стоянова към кмета на община Симитли Апостол Апостолов за поддръжката в организацията на Първия шампионат по художествена гимнастика “Купа Симитли ”.

Държавният шампионат “Купа Симитли ” се организира на 1 юли 2023 година в спортния комплекс “Арена ”- Симитли с над 250 дребни гимнастички при съвършена организация. Носител на " Купа Симитли " стана тимът на " Гранд Сандански ", само че на шампионата се показаха и дребните участнички - с огромен капацитет от Симитли.

Лидия Стоянова е дълготраен секретар в Българската федерация по художествена гимнастика, създател и президент на Клуба по художествена гимнастика “Пирин ” - Благоевград. От 1984 до 2010г. Лидия Стоянова е била секретар на всички Държавни и Републикански шампионати, както и на Световното състезание във Варна 1987.

“Благодарим Ви, че помагате да осигурим качествени грижи, по-добра среда и условия за развиване на най-скъпото - нашите деца. - се споделя в благодарствения адрес. - Подкрепата, която срещаме във Ваше лице, ни прави по-успешни, по-уверени и начертава пътя ни в бъдеще - да приобщим и насърчим девойките да обикнат най-красивия спорт–художествената гимнастика. ”- написа още Лидия Стоянова и пожелава здраве и триумфи във всички инициативи на кмета, съпричастен към развиването на българския спорт.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР