Медалисти от Спортен клуб Ипон – Зенит“ получиха грамоти и

...
Медалисти от Спортен клуб Ипон – Зенит“ получиха грамоти и
Коментари Харесай

Европейски и републикански шампиони от СК Ипон-Зенит бяха наградени от кмета на Благоевград Методи Байкушев

Медалисти от Спортен клуб „ Ипон – Зенит “ получиха грамоти и плакет от кмета на Благоевград Методи Байкушев.

Те бяха посрещнати в Община Благоевград дружно с техния треньор и ръководител на клуба Иван Милчев.

По време на срещата кметът ги поздрави за напъните и спортсменството, което демонстрират.

„ Голямата битка в живота е всеки идващ ден да си малко по-добра версия на самия себе си. Спортните триумфи са значими. Те демонстрират, че сте дисциплинирани, че влагате труд, усърдие, само че житейският триумф се мири по друго, а точно с какво допринасяш за обществото, в което живееш. Проявата на физическа мощ би трябвало да бъде единствено на кръга. Най-добрият метод да се защитиш е, когато можеш да контролираш самия себе си. Всяко общество е мощно тогава, когато неговите бойци са рицари, а не агресори. От вас зависи каква ще бъде славата на българския спорт “, сподели пред спортистите кметът Методи Байкушев.

Наградени бяха: Борислав Цеков – републикански първенец по граплинг, ММА и бойно самбо; Михайло Волков - вицешампион по ММА и бойно самбо; Ангел Младенов - първенец по ММА; вицешампион по граплинг, Георги Христов - първенец по ММА, вицеевропейски шампион; Мартин Стоилов - бронзов медалист на европейско (кадети); Радослав Лазарски – първенец по ММА, 5-то място европейско (юноши); Данаил Милчев - 5-то място на европейско състезание, вицешампион по бокс, бронзов медалист по ММА.

Награден бе и Иван Милчев, заслужил треньор по бойни спортове за високи достижения и принос в бойните спортове в община Благоевград, както и за будна гражданска позиция и присъединяване вобщественополезникаузи.

В кабинета на кмета спортистите демонстрираха част от купите и медалите, завоювани през последните два месеца от тях.

В знак на признателност за положително съдействие те връчиха една от извоюваните купи на кмета и му подариха тениска на клуба.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР