С тайно гласуване по време на днешната сесия, общинските съветници

...
С тайно гласуване по време на днешната сесия, общинските съветници
Коментари Харесай

Общински съвет Севлиево избра двама заместник председатели

С скрито гласоподаване по време на днешната сесия, общинските съветници избраха двама зам.-председатели. Това са Тодор Ганчев и Ердоан Узунов, които при нужда ще заместват ръководителя на Общинския съвет доктор Явор Памукчиев.

Днес бяха разположени и непрекъснатите комисии към Общинския съвет в Севлиево, които ще се състоят от по 5 члена. Бяха определени и ръководителите им.

На непрекъснатата комисия “Бюджет, финанси и стопанска активност ” - Здравка Лалева, на “Екология и рационално потребление на естествените запаси ” - Атанас Атанасов, доктор Сюзан Садъкова - Томева беше определена за ръководител на непрекъснатата комисия “Здравеопазване и обществени действия ”, Митьо Митев - на “Земеделие и гори ”, Исмаил Хаджихасан - на “Младежки действия, спорт и туризъм ”. Постоянната комисия “Образование, просвета и вероизповедания ” ще се ръководи от Соня Гъркова, а “Общинска благосъстоятелност и териториално и селищно устройство ” - от инж. Павлин Ганчев.

Председател на “Сигурност, публичен ред и организация на придвижването ” е Ердоан Узунов, а на “Приватизация и следприватизационен надзор ” - Георги Георгиев. Беше определена и непрекъсната комисия при Общинския съвет за инспекция на декларациите и определяне на несъответственост по Закона за противопоставяне на корупцията, чийто ръководител е адв. Недко Георгиев.

Пълен лист на комисиите и членовете на https://www.sevlievo.bg/bg/article/6205/obs-1.html
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР