Голям езиков модел бе научен от политическата философия на китайския

...
Голям езиков модел бе научен от политическата философия на китайския
Коментари Харесай

Обучение по „Идеи на Си Дзинпин“. Китай пусна нов чатбот – с изкуствен „комунистически“ интелект

Голям езиков модел бе теоретичен от политическата философия на китайския водач, известна като “Идеи на Си Дзинпин за Социализма “, както и друга публична литература, предоставена от Администрацията на киберпространството на Китай.

„ Експертността и надеждността на ресурса подсигуряват, че наличието е професионално “ — се споделя в известието за новия LLM, което е забелязано от Financial Times.

В момента моделът се употребява в изследователския център на локалния интернет-регулатор, само че се възнамерява да бъде пуснат за всеобща приложимост по-късно. Съобщава се, че чатботът може да дава отговор на въпроси, да генерира доклади, да обобщава информация и да превежда от китайски на британски и назад.

Десетки книги са оповестени от името на Си и нормално заемат централно място на книжните панаири в страната. Популярните новинарски приложения от компании като Tencent или NetEase също резервират своето място в горната част на каналите за публикации на формалните медии, множеството от които с присъединяване на китайския водач.

Длъжностните лица също изискват от учениците на 10-годишна възраст да учат политическата философия на Си Дзинпин и пуснаха приложението Study Xi Strong Nation, с цел да образоват и тестват знанията на към 100 милиона членове на Китайската комунистическа партия.

Други разработчици на генеративни чатботове също са длъжни да съблюдават лицензионните условия, които изискват те да „ въплъщават главните социалистически полезности “ в своето наличие. Също по този начин, Китайската асоциация за киберсигурност (организация с нестопанска цел, обвързвана с правителството) сътвори обществена база данни от 100 милиона записа на „ висококачествени и надеждни данни “ за образованието на моделите с изкуствен интелект (основно отнасящи се до държавните разпореждания и политическите документи, държавните медии и други публични публикации).

Един от десетките текстови документи в набора от данни съдържа 86 314 препратки към Си Дзинпин.

„ Нека се обединим още по-тясно към Централния комитет на партията с другаря Си Дзинпин в основата му “, гласи един ред.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР