С пролетно настроение вече сме пред НДК като част от

...
С пролетно настроение вече сме пред НДК като част от
Коментари Харесай

Открийте ни на Пролетния базар на книгата!

С пролетно въодушевление към този момент сме пред НДК като част от Пролетния базар на книгата. Очакваме ви на нашия щанд на ъгъла на ул. „ Фритьоф Нансен “ и бул. „ Патриарх Евтимий “ от 29 май до 3 юни между 10 и 20 ч. Щандът ни се намира в „ Шатра А “, номерът му е „ А10 “. Сега е моментът да попълните своята сбирка от Списание 8 - 2 броя са на цената на 1. Всеки, който си направи едногодишен абонамент, ще получи и 4 списания подарък.

За първи път ще можете да се срещнете с историята на художничката Веска Цицелкова и нейната книга „ На кафе с Ванга “. Представянето ще бъде на 29 май от 19 ч в столичната книжарница „ Гринуич “ на бул. „ Витоша “. Потопете се в живите мемоари на баба Веска за Пророчицата. Разберете за безбройните хора, на които тя оказва помощ, за изумителните й сбъднати прогнози като Пражката пролет, гибелта на Людмила Живкова и рухването на Берлинската стена. Присъствайте на срещите на Ванга със популярни персони като Учителя Петър Дънов, пророка Дядо Влайчо, психиатъра проф. Николай Шипковенски, създателката на българската художествена гимнастика Жулиета Шишманова, писателя Венко Марковски. За дълбоката й мъдрост, за живота, сладостен като... кифла с мармалад.
На щанда ни ще откриете и други подбрани издания на „ Клуб 8 “. Дългоочакваната книга „ Моят опит в националната и естествената медицина “ от Владимир Бошнаков събира трупаните дълги години познания на един необикновен човек. Романът на Георги Караманев „ И додето се раждат лъчите “ пък е отдаден на майстора на черно-бялата снимка Йордан Йорданов - Юри. 
Очакваме ви пред НДК с пролетно и книжно въодушевление!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР