С призива Остани си вкъщи Теленор обяви, че предприема действия,

...
С призива Остани си вкъщи Теленор обяви, че предприема действия,
Коментари Харесай

Теленор предоставя безплатни данни, минути и дигитални услуги на всички свои клиенти

С апела " Остани си у дома " Теленор разгласи, че подхваща дейности, с които да обезпечи повече благоприятни условия за своите клиенти да поддържат връзка със своите близки, да ръководят своя бизнес и да получават информацията, от която се нуждаят в всекидневието си.

От 18 март до 18 април 2020 година операторът ще даде на своите клиенти пакети за спомагателни минути и мобилен интернет, както за достъп до цифрови услуги без в допълнение възнаграждение. Всички клиенти на Теленор – клиенти на контракт, консуматори на предплатени услуги и бизнес клиенти, ще могат да употребяват без в допълнение възнаграждение пакет от 1000 минути за диалози с всички мрежи в България, който ще могат да задействат като изпратят безвъзмезден SMS с текст „ 1 “ до къс номер 1234.

Също по този начин, всички клиенти на Теленор могат да задействат без в допълнение възнаграждение и пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на оптималната скорост като кликнат на специфичния банер в приложението MyTelenor. И двата пакета са с годност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този интервал.

Всички клиенти на абонаментните проекти на Теленор, в това число бизнес клиентите на оператора, ще получат без в допълнение възнаграждение достъп за интервал от 30 дни до всички цифрови услуги, в това число Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra, Nickelodeon, BubaPlay, Bookmate и Капитал. За задачата, те би трябвало да задействат спомагателния пакет на съответната цифрова услуга в приложението MyTelenor. След края на интервала, услугите ще бъдат автоматизирано деактивирани, като не е нужно деяние от страна на клиентите.

Бизнес клиентите на Теленор могат да се възползват и от безвъзмезден пакет SMS, с който могат да изпращат известия до всички свои чиновници, включени в съответната група. Активацията на този пакет е допустима през бизнес портала на адрес https://business.telenor.bg/.

Магазините на оператора ще бъдат отворени още веднъж на 16 март , понеделник, при прецизно съблюдаване на разпоредбите за попречване на разпространяването на вируси, в това число постоянна стерилизация и ограничавания в броя на посетителите, намиращи се по едно и също време в магазина. Магазините ще се дезинфекцират няколко пъти дневно. Ще се почистват всички работни повърхности, демонстративни устройства, компютри, дръжки на порти и други Всички чиновници в магазините ще работят с ръкавици и защитни маски. Ако е належащо, обслужването на клиенти краткотрайно ще бъде прекратено за осъществяване на стерилизация.

Теленор авансово благодари на своите клиенти за разбирането и търпението. Компанията напомня, че най-популярните и най-ползвани услуги на оператора са налични и в интернет и в приложението MyTelenor, като това е уместно решение за ограничение на риска в изискванията на продължаващите епидемии от ковид и сезонен грип. В приложението MyTelеnor потребителите елементарно и бързо могат да ревизират настоящото си ползване и да заплащат несъмнено и комфортно месечната си сметка, както и (ако е необходимо) сметките на близки и другари благодарение на банкова карта.

За своите бизнес клиенти Теленор дава всички нужни бизнес приложения, които да обезпечат непрекъсваемост на бизнеса. Чрез тях могат да са Съобщение за медиите Open в непрекъсната връзка чрез осъществяване на онлайн срещи с чат и видео, и конферентни диалози с безграничен брой участници както и лесна обмяна на документи онлайн.

Повече информация за приложенията е налична на адрес https://www.telenor.bg/bg/business. Теленор ще продължи да осведоми своите клиенти за всяка смяна в обстановката, а цялостна информация за интензивностите, подхванати от Tеленор и за различните канали за самообслужване ще бъде налична и обновена на www.telenor.bg/stay-at-home.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР