С номер 1 на изборите ще се яви ВМРО-БНД, ще

...
С номер 1 на изборите ще се яви ВМРО-БНД, ще
Коментари Харесай

ГЕРБ –СДС се явяват с номер 28, БСП – 4, „Има такъв народ” – 29, ДПС - 9

С номер 1 на изборите ще се яви ВМРО-БНД, ще се явят с номер 28, Движение за права и свободи е с номер 9, „ Републиканци за България ” – 21, ще се явят с номер 18. Това сподели жребият, който бе изтеглен в ЦИК за партиите и обединенията, които ще се явят на парламентарните избори, съобщи кореспондент на БГНЕС.
ще се явят с номер 4 на изборите. С номер 29 ще се явят Политическа партия. се явяват с номер 11 на изборите. АБВ ще се яви с номер 6.
 До 27 март е срокът да се посочат изборни секции за хора с увреждания До 27 март е срокът да се посочат изборни секции за хора с увреждания
До 27 март всяка Районна изборна комисия би трябвало да оповести по подобаващ метод - посредством средствата за всеобща информация - къде се нами...
С номер 12 на изборите ще се яви Политическа партия „ Възраждане на отечеството ”. Това бе първият изтеглен номер на партия от представител на ЦИК за парламентарните избори. За Патриотична коалиция „ Воля и НФСБ ” изтегленият номер бе 24.
Политическа партия „ Благоденствие, обединяване и градивност ” ще се явят с номер 23. „ Граждани от митинга ” ще се явят с номер 17. Сред някои от другите партии са партия „ Зелени ”, които ще се явят с номер 25, Атака – 7.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР