С надежда да отстрани първи съперник в елиминациите на европейските

...
С надежда да отстрани първи съперник в елиминациите на европейските
Коментари Харесай

"Лудогорец" се изправя срещу "Андерлехт" и традициите

С вяра да в профил първи противник в елиминациите на европейските шампионати от 2014 година насам, " Лудогорец " гостува на " Андерлехт " в Брюксел. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 19.45 часа в мач-реванш от плейофите в Лигата на конференциите.

Двубоят ще бъде излъчен по bTV Action.

След първата среща българският отбор има преднина от един гол, откакто.

" Oчаквам огромна преса от противника, ще имат поддръжка от трибуните и би трябвало да бъдем с хладни мозъци и горещи сърца. Трябва да сме подготвени да играем на високо равнище ", сподели преди срещата треньорът Анте Шимунджа, който ще би трябвало да откри метод отборът му да играе по-убедително.

" Ще има някои по-различни обстановки спрямо първия мач, само че знаем какво да създадем, с цел да се подобрим. Вярвам, че играчите ще се оправят на положително равнище. Нямаме травми и всички, които са тук са подготвени да играят ", добави той, разяснявайки, че има няколко алтернативи по състава.

Пред българският отбор стои мъчно тестване, имайки поради формата на " Лудогорец " като посетител.

В последните си 14 гостувания в европейските шампионати от 2021 година насам, без значение дали става въпрос за квалификации в Шампионска лига или групова фаза на Лига Европа, " Лудогорец " има единствено две победи. През юли 2021 година отборът надделя " Шахтьор " (Солигорск), а през предишното лято " Сутиеска " в първия кръг на квалификациите.

В останалите мачове " Лудогорец " е със седем провали и пет равенства, а головата разлика е показателна 16:25.

" Този мач ще продължи най-малко 95 минути. Да, ще нападаме, само че ще бъде следена офанзива, а не офанзива " камикадзе ". Ще би трябвало да пестим сила за второто полувреме ", сподели треньорът на белгийците Браян Ример, който показа мнение, че отборът му е доминирал в Разград.

" Умението ни на контрапреса е едно от огромните ни качества и ще би трябвало да работим върху него, с цел да държим " Лудогорец " на разстояние, да направляваме бързите им офанзиви ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР