С любопитство гледаме всеки епизод на новия сезон на Survivor.

...
С любопитство гледаме всеки епизод на новия сезон на Survivor.
Коментари Харесай

Къде Владо Карамазов срещна новия си любим модел

С любознание гледаме всеки епизод на новия сезон на Survivor. Признаваме, че Владо Карамазов и участниците основават незабравими мемоари и натрупат прочувствени прекарвания във Филипините, за които благородно можем да им завидим.
 Владо Карамазов,
Любопитните прекарвания на Владо Карамазов от " Survivor: Скритият кумир "

Филипините са красиво и забавно място

В Instagram профила си артистът към този момент ни зарадва с няколко красиви фрагмента от екзотичната дестинация, направени с дрон. От последните му фотоси в обществената мрежа обаче разбираме, че в този момент след снимането на риалити шоуто, не е оставил на назад във времето и пътуванията из България.

Наскоро той избира да посети село Загражден, измежду красивите Родопи, с цел да търси ентусиазъм за нови фотоси. И по всичко проличава, че го намира. А ние можем да бъдем само удовлетворени, че го споделя и с нас.

За пътуването Владо споделя, че мястото е избрал инцидентно, до момента в който се е мотал из планините и е разглеждал картата. Пътят му се е сторил много, само че явно си е заслужавало, тъй като самият той признава, че е извадил шанс.

" Поразходих се. И имах шанс. Две хубави срещи. Първо с една двойка възрастни хора, все едно бяха моите баба и дядо. Разказаха ми за заболяванията си, за компликациите, за децата им. И по-късно срещнах Митко. Страхотен за фотоси. Нави се да го фотографирам както си би трябвало. Осветлението беше заредено в багажника ми. Беше ремонтирал камиона си и ръцете му бяха в масло. Беше върха ", написа към поста си артистът.

И моделът, и фотографските умения на Владо безспорно са впечатляващи и доказателство за това е фактът, че с този кадър са измежду десетте финалисти на годишния конкурс на Smithsonian Magazine в категория People. Избрани са измежду над 60000 фотографии от целия свят, както разкрива Владо.

Няма по какъв начин да не споделим възхитата си от триумфите, които жъне във фотографията - негово занимание и умеене, които не престават да му носят интернационално самопризнание.

Още повече че улавянето на страсти и разказването на истории посредством обектива, той прави по извънредно въздействащ метод и разкривайки кътчета, моменти и хора от родните ни ширини.

" Миналата година на този конкурс в същата категория бях с фрагмента на Юсуф. Все хора от Родопите. Сега фрагмента с Митко го виждат доста хора. И там написа, че е изработен в България. "
 Владо Карамазов, Chromatic Photography Awards и влиятелните награди, които артистът получи за фотосите си
Наградите, които Владо Карамазов получи

Не единствено артист, само че и добър фотограф

Определено мислим, че красивите и откровени фотоси, които прави Владо, са мотив за горделивост и бихме били повече от радостни да завоюва фотоконкурса. А с цел да се случи това, се причисляваме към апела му: " Може и да гласувате, в случай че желаете. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР