С Линч заплашват плеймейтката Марешка Бадерм, научи HotArena.Мислех, че чеченците

...
С Линч заплашват плеймейтката Марешка Бадерм, научи HotArena.Мислех, че чеченците
Коментари Харесай

Марешка Бадерм: Чеченци ме заплашват с линч!

С Линч заплашват плеймейтката Марешка Бадерм, научи HotArena.

" Мислех, че чеченците вървят да се бият в името на Аллаха, а не поради Путин. " Това просветление на еротичната моделка в обществените мрежи се трансформира в ябълка на раздора с родната и Чечня и мюсюлманското  население там.

" Заради метода на живот, който повеждам смъкнаха от държавното управление мой братовчед, който беше много непосредствен служител на Рамазан Кадиров. Коментирах, че не мога да допускам по какъв начин родителите пускат за бойци децата си да изтребват и на непозната земя да безпокоят хората, по този начин както преди години Русия обезпокои и мои сънародници ", показа в обществените мрежи татуираната мацка.

Оказва се, че в кръвопролитията сред чеченци и руснаци е умрял нейният брат.

" Сега Чечня се трансформира в участник в друга война. Не съм съгласна с това, което става. Голяма част от чеченците ме поддържат и не ме съдят, само че има такива, които ме заплашват и кълнат. Промити мозъци! Твърдят, че не може от мюсюлманска вяра да приема християнството.

Марешка Бардем стана известна от първия сезон на " Игри на волята ", която впечатли с историята си цяла България - тя е била омъжена едвам на 15 година, на 18 ражда сина си Амир, само че фамилията на мъжа й по този начин и не й разрешили да се радва на детето си.

Била насилвана от мъжа си и в последна сметка съумява да избяга от Чечня и да се върне в родната България. Тя става модел, инфлуенсър и даже се снима за Playboy.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР