С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален план, ако

...
С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален план, ако
Коментари Харесай

Михаела Филева иска да бъде програмист

С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален проект, в случай че не бяха триумфите им в музикалния бизнес? Това споделиха зад кулисите на обичаното музикално турне Криско, Pavell & Venci Venc`, СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA на концерта в Русе.

Предвид настоящата тематика за Световното състезание по футбол, несъмнено, открихме и най-подходящите треньори, точно СкандаУ. Без капка подозрение Тото и Лъчо направиха систематизиране на тим, образуван от изпълнителите на турнето, като те заемат треньорския пост, поради че и двамата са някогашни професионални футболисти.

Точно в жанр „ международно състезание по футбол “ е и новото им парче Хайвера, чийто клип следва да излезе скоро.

В извънредно друга посока от музиката се ориентирала преди време и Михаела Филева – тя показа, че обмисляла кариера в областта на компютърните технологии. За разлика от нея TITA се изявявала като модел.

Художествена гимнастика пък била фантазията на DARA, която с изключение на артистични заложби, има и организационни умения от дребна и от време на време пособия на майка си в работата ѝ. Михаела Маринова показа, че с изключение на да пее, понякога дублира и детски анимационни филми. Освен това не си представяла да е друго с изключение на певица, само че издаде, че медицината я привличала още от дребна.

Малко знае се, че Pavell учи във военноморското учебно заведение Никола Вапцаров и някой ден ще бъде лицензиран капитан, а неговата дуетна половинка Venci Venc’ има съществени знания в маркетинга. Преди да стане прочут Криско е бил помощник-барман на морето в миалното помещение.

Миналата вечер Русе беше следващият град, през който мина обичаното музикално турне. Следващите дати на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са Варна – 11 юли и Бургас – 14 юли, а по-късно изпълнителите ще се отдадат на заслужена отмора до септември, когато турнето се завръща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР