С грандиозен финал приключи вторият сезон на Маскирания певец. Вотът

...
С грандиозен финал приключи вторият сезон на Маскирания певец. Вотът
Коментари Харесай

Ето кой стои зад маската на големия победител в Маскирания певец

С величествен край завърши вторият сезон на " Маскирания артист ". Вотът на феновете отреди успеха на надарената Баба Ягa, зад чиято маска стои Борислав Захариев , по-известен като Боби Турбото.
На второ място, на метри от финала, остана Невена Цонева , която се криеше под маската на Булката . На почетната стълбица се подреди и Християна Лоизу , която си отвоюва влиятелното трето място зад облика на Хищницата.
 

 
 


" Огромно благодаря за това, което направихте с този костюм. Благодаря на целия екип, който стои зад предаването. Не мога да допускам какво прочетох за себе си през последните три месеца. На последно място ще ви кажа, че човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля. Когато се трудиш - ще стане, в никакъв случай не се отхвърляйте ", сподели огромният победител секунди откакто смъкна маската си.
„ Щастлива съм, че ме разпознахте, тъй като малко са разпознаваемите реализатори. Ценя трудът на целия екип зад сцена. Изключителна организация ", безапелационна бе финалистката Невена Цонева .
 
РАЗКРИХА КОЯ Е БАБА ЯГА ОТ " МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ "  Разкриха коя е Баба Яга от Маскираният артист Разкриха коя е Баба Яга от " Маскираният артист "
Иcтeриятa и миcтeриятa oкoлo нaй-кoмeнтирaния и зaгaдъчeн пeрcoнaж в „ Мacкирaният пeвeц ” cтaвa вce пo-гoлямa. Oт 3 мeceцa з...
„ Този облик беше доста виновен. Трябваше да подкрепям фигурата си, само че и да съм задоволително преносима. Искам да благодаря на целия екип за поканата и на всички, които са дали своят вот за мен! “, показа Християна Лоизу .


В последна сметка като най-любим воин на публиката се потвърди Баба Яга.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР