С голям концерт в зала Филхармония“ клубовете от Българската асоциация

...
С голям концерт в зала Филхармония“ клубовете от Българската асоциация
Коментари Харесай

Пенчо Милков бе специален гост на концерта по случай Деня на възрастните хора

С огромен концерт в зала „ Филхармония “ клубовете от Българската асоциация на пенсионерите и мъдростта означиха Световния ден на възрастните хора- 1 октомври.

Кандидатът на МК „ Българска социалистическа партия за България “ Пенчо Милков бе приветстван от ръководителя Красимира Освалд и самодейците.

„ Да остаряваш е привилегия. Много обичани хора не съумяха да го създадат. Невинаги е елементарно, само че наблюдавайки ви, виждам, че е велико възприятие. Да си спомняш моментите, в които с труда си си помагал на хората, бил си преподавател, строител, здравна сестра... Вие сте хората, които предавате своите познания, опит и мъдрост на поколенията и още по-важното - предавате българското, с цел да ни има през днешния ден “, обърна се към участниците Пенчо Милков.

В богатата стратегия с музикални и танцови осъществявания, както и показване на български обреди се включиха реализатори от читалищата и пенсионерските клубове в Тетово, Николово, Мартен, Сандрово, ПК „ Възраждане “ Русе и други самодейци.

Специални посетители бяха и претендентите за кметове от МК „ Българска социалистическа партия за България “ Златан Ванев (Николово), Калоян Терзиев (Тетово), Георги Пенков (Сандрово) и Стефан Цанев (Ново село).

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР