С френетичен пост пънк и световна енергия Whispering Sons идват

...
С френетичен пост пънк и световна енергия Whispering Sons идват
Коментари Харесай

Whispering Sons идват в София през май

С екзалтиран пост пънк и международна сила Whispering Sons идват в България на 21 май 2024 за бутиков клубен концерт по покана на Fest Team. Лайвът ще се организира в клуб Строежа в София, а билетите влизат в продажба през днешния ден, 22 януари и са на цени от 33 до 66 лева в мрежата на ticketstation.bg.

Мистериозен и впечатляващ пробен пост-пънк — това ще ни нашепват момчетата от Брюксел на концерта си в София тази пролет. Динамичните инструментали, които допълват дълбокия глас на вокалиста Fenne Kuppens, ще оставят слушателите неспокойни и разчувствани, което е особено за музиката на Whispering Sons още от техните първи части през 2013. Необикновената сила по време на осъществяванията им онлайн е запазената марка на белгийците, която ще показват и у нас.

През последните години Whispering Sons непрекъснато прескачат границите на музикалните си благоприятни условия. Докато дебютният им албум от 2018 “Image ” бе сценичен и широкообхватен, то последвалият “Several Others ” (2021) се концентрира повече върху тяхната най-голяма мощ – същински неподправена активност. Предстоящият им трети албум също носи в ядрото си скъпата сила на бандата и непостижимото забавление на битието, само че със своите мрачни нюанси. Whispering Sons издават “The Great Calm ” този февруари, два месеца преди гостуването им в София.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР