С една дума третата след Слънцето планета е била огромен

...
С една дума третата след Слънцето планета е била огромен
Коментари Харесай

Отвори Си Очите! Човеците Не Сме От Тук! Земята Е Просто Един Ужасен Затвор!

С една дума третата след Слънцето планета е била голям затвор. Като доказателства за своята догадка Силвър ползва редица физиологични особености на човешкия организъм, които много се отличават от тези на „ коренните “ поданици – животните. Той счита, че хората са еволюирали не дружно с другите земни типове на живот, а редом с тях и макар тях. Ученият твърди, че многото земляни със болести на опорно-двигателния уред и гръбначния дирек са доказателство, че човечеството се е зародило и развивало в условия с по-ниска гравитация, в сравнение с локалната.

Въпреки че индивидът се счита за най-развития тип на планетата и за венец на природата, в действителност той е най-неприспособеният към околната среда организъм.

Аргументите на Силвър – високите индикатори на хронични болести и други неустойчиви положения.

Човешките новородени са с толкоз огромни глави, че постоянно при раждане умират и самите бебета и техните майки. Факт е, че човешкото раждане е най-опасното и мъчително от всички способи за поява на бял свят измежду земните жители. Човекът не е приспособен за дълго излагане на слънце и получава слънчеви изгаряния и рак на кожата при несъразмерни дози. Това подсказва, че родното място на човечеството е малко по-отдалечено от Слънцето, в сравнение с Земята. Никой различен тип на нашата планета няма този проблем. Дори гущерите могат да се пекат до насита под слънчевите лъчи без никакви нездравословни последици за организма им.

Силвър включва в обосновката за злокобната си догадка и научни проучвания, които сочат, че съгласно биологичния ни часовник оптимално за нашата витална активност е денонощие от 25 часа.

И ето извода на еколога, изработен въз основа на тези догатки: актуалното човечество, както и неговите антични разклонения като неандерталци и изправени индивиди, са получени от кръстоската с извънземни раси и са доставени на Земята преди 60-200 хиляди години по етични съображения, написа Списание 8.

Според Силвър родината ни е Алфа Центавър на към 4,37 светлинни години от нашето световно село.

„ Хипотезата ми твърди, че човечеството не е еволюирало от съответен земен организъм. То се е зародило на друго място и е доставено тук към този момент като всестранно развита и рационална форма на живот “ – споделя Силвър.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР