С днешното си изказване на заседанието на Националния съвет на

...
С днешното си изказване на заседанието на Националния съвет на
Коментари Харесай

Овчаров брани Нинова от вътрешната опозиция в БСП

С днешното си изявление на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия Румен Овчаров е защитил Корнелия Нинова и е атакувал вътрешната съпротива в партията, съобщиха източници на OFFNews.
 Корнелия Нинова гони защитата на Георги Гергов от пленума на Българска социалистическа партия (обновена)
Овчаров е дал отговор на рецензиите на съперниците на Нинова, че е изкарала депутатите на БСП от Народното събрание.

Определено необичайно деяние, само че предлагам на тези, които в този момент със задна дата го подлагат на критика, да кажат коя от партиите, останали в палрамента, увеличи резултатите си по отношение на предходните избори? Нито една, единствено Българска социалистическа партия, която беше отвън Народното събрание, репликирал Овчаров.

Той се е противопоставил и на упреците, че отчетът за изборните резултати не бил задоволително изчерпателен:

" Аз ви предлагам на всички, които желаете задълбочените разбори за изгубени избори, въпреки че тези не са изгубени, да седнат да видят трагичните отчети и задълбочени разбори, които Националният съвет одобри след 2014 година за европейските избори, след 2009 година - за парламентарните избори, след 2015 - за локалните избори. И тогава да седнем да разсъждаваме върху това що е то политически отчет ".

Според него не ставало дума за никакви отчети, за никакви съдружни политики, а единствено и само за главата на Корнелия Нинова.

Той обобщил, че единственият, който сега ръкопляска на протичащото се в Българска социалистическа партия, е министър председателят Бойко Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР