През нощта на 18 срещу 19 май украинските сили са

...
През нощта на 18 срещу 19 май украинските сили са
Коментари Харесай

ISW: Руски блогъри засилват критиките срещу армията

През нощта на 18 против 19 май украинските сили са нанесли сполучливи удари с дронове по съветска военна инфраструктура и петролни рафинерии в окупирания Крим, Краснодарския край и Ленинградска област.

Това се показва в дневния разбор на Института за проучване на войната (ISW).

Изглежда, че съветските военни блогъри опитват с разнообразни способи за изложение на сериозни отзиви за съветското Министерство на защитата (МО) след неотдавнашното назначение на съветския министър на защитата Андрей Белоусов.

Военният блогър твърди, че казусът с дефицита на снаряди за съветската артилерия е почнал напролет на 2022 година и че хипотетичната заповед от съветския общоприет щаб, разказана в документа, демонстрира, че съветското военно управление е наясно с казуса от известно време .

Военният блогър подлага на критика съветското военно командване, че не е намерило решение, и твърди, че съветските артилерийски системи също страдат от изхабяване на цевите,което е доста евентуално поради извънредно интензивната им приложимост .

Основателят на обвързвания с Кремъл канал в Телеграм " Рибар " Михаил Звинчук, който Кремъл евентуално е кооптирал като част от по-широките старания на Кремъл да придобие надзор над осведомителното пространство в Русия, даде на 18 май извънредно обществено изявление, в което разкритикува съветското МО и непосредствено свърза някои от кодовите думи на военния блогър с съветското МО .

Въпреки че не е ясно дали Звинчук е дал това изявление с утвърждението на Кремъл или не, допускането на Кремъл за рецензии на съветското МО от страна на определени видни съветски блогъри може да ускори публичния напън за промени, които, в случай че бъдат осъществени, ще подкрепят военните старания на Русия в Украйна .
 Френски народен представител зове: Западът да позволи на Украйна да бие по Русия
Френски народен представител зове: Западът да позволи на Украйна да бие по Русия

Военната помощ би трябвало да се употребява дейно

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заплаши съветската компания за интернет технологии и телекомуникации " Яндекс ", защото нейният огромен езиков модел не е дал отговори, които да подхождат на провежданите съветски осведомителни интервенции .

На 18 май съд в Санкт Петербург постанови, че съветските управляващи могат да изземат активи на стойност над 700 млн. евро (760 млн. долара) от три огромни европейски банки от името на дъщерно сдружение на " Газпром ".
 Русия схваща единствено от проява на мощ - нуклеарна мощ
Русия схваща единствено от проява на мощ - нуклеарна мощ

Ядреното безучастие на Запада може да насърчи Кремъл

Наскоро съветските сили напреднаха нищожно в района на Вовчанск и наоколо до Часов Яр и град Донецк.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР