С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на.

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено и.

В множеството градове събитията са лимитирани поради епидемиологичната конюнктура. Театралните салони в столицата и регионалните центрове обаче не престават работа с забавни оферти както за най-малките, по този начин и за порасналите деца. Програмата на театрите можете да видите в дъното на публикацията.

Събота

София - В Южния парк ще се състои следващото детското тичане с дължина 2 км от самодейността,. То е предопределено за деца от 4 до 14 години и им дава опция от най-ранна възраст да построяват трайни привички, дисциплинираност и спортна просвета. Началото е при паметника с гълъбите. В края на всяко тичане участниците получават лакомства и напитка. Подробности и регистрация -.

София - Софийската опера кани най-малките фенове на оперното изкуство на музикалната приказка от Александър Владигеров " Червената шапчица " . Героите на Шарл Перо оживяват в интерпретацията на солисти, оркестър и балет на операта и деца от балетна школа " Силует " с шеф Вероника Ценкова. Билети могат да се купят на касата на Операта или онлайн.

 С децата в почивните дни (6 и 7 ноември)
© Софийска опера и балет

София - Детският център " Кондабайда " - резиденция за деца и животни, чества третия си рожден ден с двудневни тържества. Децата са поканени да вземат участие в пиеса, в която ще играят функциите на животни от центъра. " Ще създадем също торта от плодове и зеленчуци, ще духнем свещите и след това ще я поднесем на приятелите ни с рога, копита и клюнчета. След това ще се почерпим с торта и ще поиграем ", написа в поканата. За да се избегне скупчване на хора и да се спазят противоепидемичните ограничения, е належащо авансово записване на час. Подробности -.

София - Инициативата " Гората.бг " кани всички искащи да се включат в засаждането на гора от липови дръвчета в регион " Слатина ". Сборният пункт на доброволците е на ул. " Роглец " в 10.30 ч. Осигурени са 101 дръвчета, както и всички нужни принадлежности. Целта е да се усили зеленината в града. Подробности -.

Пловдив - В Градската художествена изложба се открива галерия " Красотата на Япония " , в която ще бъдат показани творби на 18 японски актьори, както и на техни български сътрудници, които практикуват обичайни за страната техники. Ще има мостри на изкуствата кири (изящни картини, ръчно изрязани от хартия) и темари (ръчна бродерия върху топки).

Неделя

София - Поредният учебен концерт на Софийската филхармония ще бъде отдаден на фамозния " Карнавал на животните " от френски композитор Камий Сен-Санс. Младите фенове на музиката ще чуят по какъв начин звучат лъвът, кенгуруто, костенурката, кукувицата, магарето, слонът, рибките, птичките и лебедът. Ще се срещнат и с инструментите цигулка, виола, виолончело, контрабас, кларинет, флейта и пиано. Техен лидер в приказния музикален свят ще бъде актрисата Ярослава Павлова. Солисти са младите пианистки Александра Дичева и Мила Михова, а на диригентския пулт застава Цанислав Петков. Билети могат да се купят на касата на зала " България " и.

 С децата в почивните дни (6 и 7 ноември)
© Фортисимо фамилия "

София - " Как се храни листото? " е тематиката на новата работилница в детския учебен център " Музейко ". По време на заниманието децата ще научат за пътя на водата от корените на едно растение до неговите листа и още повече по какъв начин то съумява да си създаде храна благодарение на слънцето. Есенните листа ще са акцентът и на заниманията в арт зоната, където посетителите ще имат опция да си изработят декоративни есенни листа с витражна техника. Подробности -.

София - Детският център " Кондабайда " - резиденция за деца и животни, чества третия си рожден с двудневни тържества. Децата са поканени да вземат участие в пиеса, в която ще играят функциите на животни от центъра. " Ще създадем също торта от плодове и зеленчуци, ще духнем свещите и след това ще я поднесем на приятелите ни с рога, копита и клюнчета. След това ще се почерпим с торта и ще поиграем ", написа в поканата. За да се избегне скупчване на хора и да се спазят противоепидемичните ограничения, е належащо авансово записване на час. Подробности -.

Пловдив - Фестивалът " Дни на музиката в Балабановата къща " показва за първи път камерен мюзикъл - " Моята прелестна лейди " по музиката на Фредерик Лоу, приспособена за квинтет и солисти. В основните функции са Еделина Кънева (сопрано) и Марчо Апостолов (тенор). С тях ще свири квинтет " Пилекадоне ". Началото е в 18.30 ч. За детайлности и билети -

Програмите на държавните куклени театри в страната:

,
,,
,,
,
,,

Програмата за кината можете да откриете в рубриката

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР