С дебютния си роман британската авторка Емили Хоутън успя да

...
С дебютния си роман британската авторка Емили Хоутън успя да
Коментари Харесай

Време за четене: „Преди да те видя“ за обичта, която започва отвъд очите

С дебютния си разказ английската авторка Емили Хоутън съумя да завладее сърцата на феновете на сантименталните истории по целия свят.

Сега прочувственият и докосващ се появява и на български език, с цел да потопи родните читатели в затрогваща история за любовта, вярата и новото начало .

 книга Ciela Преди да те видя Ciela

Алис и Алфи се намират единствено на метри един от различен, до момента в който се възвръщат от рискови произшествия в отделението за рехабилитация. Дълбоко травмирана от претърпяното, Алис настойчиво отхвърля да се вижда или да приказва с който и да било. Саможива по природа, тя постоянно е разчитала само и единствено на себе си. Дори най-голямото предизвикателство в живота ѝ няма да я накара да се промени. Докато не чува гласа на Алфи.

Весел и разговорлив, той се е заел със задачата да поддържа положителното въодушевление на всички пациенти. Младежът просто не може да стои безразличен, когато някой има потребност от помощ. Затова, когато на леглото до него се появява нова съседка, която никой няма право да вижда, Алфи е по-любопитен от всеки път . Неуморните му опити да развесели Алис в последна сметка се оказват сполучливи и малко по малко двамата незабелязано стартират да се сближават – без да са се виждали даже и за момент .

Скоро никой не може да разсмее Алис по този начин мощно, както Алфи. А той най-сетне усеща, че е разкрил някого, на който може да довери и най-големите си страхове. В среднощните диалози и шегите двамата намират близостта и покрепата, от която толкоз се нуждаят. А сред тях постепенно стартира да разцъфтява освен това от другарство.

Дали обаче връзката, която са построили, може да се придвижи в света на открито? Да разкриеш себе си пред другия може да ти донесе повече, в сравнение с в миналото си мечтал, само че може да донесе и голямо разочарование…

В духа на „ Аз преди теб “ и „ Вината в нашите звезди “, е сърдечна история, която ни припомня, че другарството и обичта могат да бъдат открити даже и в най-трудните времена . Едновременно комичен и гальовен, този роман за триумфа над тестванията е прочувствено празненство на битката с болката , в която да знаеш по какъв начин да приемеш помощ е половината от триумфа.

 книга Ciela Преди да те видя Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР