С чисто нов асфалт, подменени бордюри и тротоарна настилка е

...
С чисто нов асфалт, подменени бордюри и тротоарна настилка е
Коментари Харесай

Откриха нова улица в пловдивско село в община „Родопи”

С чисто нов асфалт, сменени бордюри и тротоарна настилка е улица „ 13-та “ в село Кадиево. Кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов и кметът на селото Лиляна Петрова откриха ремонтирания сектор на тържествена гала и обред по прерязване на лента. Присъстваха заместник-кметовете Емилия Иванова и Неази Таир, представител на компанията –изпълнител и жители.
Прочетете още
„ Улицата е в положение, каквото не е имала от доста години. Ремонтът е дълго чакан от популацията, тъй като правата е централна, с претрупан трафик и облагородена прилежаща част. Започнахме строителните действия на 12 юли и месец по-късно строително -монтажните работи по улицата са изпълнени. Работим и резултатите се виждат. Няма да стопираме да вършим всичко допустимо, за да се усъвършенстват изискванията на живот в обитаемоте места “, сподели в послание към хората кметът Павел Михайлов.

Обновяването на улицата е със средства от общинския бюджет на стойност над 195 хиляди лв..

Посрещнат от доволните поданици на Кадиево, Михайлов осведоми, че следва създаване на детска площадка в парка на селото, осъществяване на плана за създаване на футболно игрище в двора на учебното заведение, ремонт на пенсионерския клуб, замяна на уличното осветяване.

„ Има какво още да се прави в Кадиево и резултатите няма да закъснеят “, сподели в умозаключение Павел Михайлов и благодари на кмета на селото Лиляна Петрова за интензивността, разбирането и положителната връзка.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР