С 22 футболисти започна подготовка за пролетния полусезон съставът на

...
С 22 футболисти започна подготовка за пролетния полусезон съставът на
Коментари Харесай

Бала изведе 22 играчи за първа тренировка

С 22 футболисти стартира подготовка за пролетния полусезон съставът на Етър, написа клубният уеб страница. Тимът бе изведен за първа подготовка на стадион " Ивайло " от основния управител Красимир Балъков и треньорите Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров. Преди тренировката пред медиите приказва Станислав Генчев.

" Стартираме през днешния ден подготовка. Искаме тимът да построи едно положително лице и да радва почитателите през новия полусезон. Естествено, главната ни цел е да запазим мястото си в групата. Трябва да създадем всичко по силите ни и да работим крепко, с цел да реализираме задачите си. На този стадий с контракти като нови попълнения са Даниел Младенов и Георги Пашов ", разяснява досегашният старши треньор.

" Има диалози и с други играчи. Имаме на проби вратар от Германия, като след лагера в Турция ще стане ясно неговото бъдеще. Шестима са напусналите, други тръгващи си няма. Търсим футболисти по постовете, за които сме решили, че има потребност от укрепване поради конкуренцията. Всичко е въпрос на договаряния. Нуждаем се от укрепване на още два поста, само че няма да ги разгласяваме в този момент ", разкри още Генчев.

" Няма по какъв начин новият ми пост да е крачка обратно, откакто мога да работя с Красимир Балъков. Той е човек, който е видял всичко във футбола, играл и работил на доста високо равнище. За млад треньор като мен това може единствено да бъде от изгода и да ми помогне да израстна ", разяснява Станислав Генчев.

Двама чужденци започнаха подготовка с Етър - сръбският бранител Душан Младенович, ляв бек, и немският вратар от хърватски генезис Денис Григич. От клуба ще изкачат Младенович първо да премине медицинските прегледи, а за оставането на Григич ще се взема решение след лагера в Анталия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР