Рут Колева е първият български артист, подписал с мейджър компания.

...
Рут Колева е първият български артист, подписал с мейджър компания.
Коментари Харесай

Рут Колева направи нещо нечувано

Рут Колева е първият български актьор, подписал с мейджър компания. Новият ѝ сингъл Superpower излиза през днешния ден във всички цифрови платформи, издаван от Warner Music и Орфей Мюзик.

От години българската музикална компания " Орфей Мюзик “ работи и поставя старания за привличане на вниманието на международната музикална промишленост към дарованията на родната ни сцена. Най-накрая това стана факт.

Чрез невероятната си заложба, харизма и професионализъм Рут Колева прави първата крачка и проправя пътя на българския гений към международна реализация.

По мотив интернационалната премиера на Superpower Рут Колева показа:

Чувството да подпишеш контракт с мейджър лейбъл е в действителност необикновено и е нещо, за което съм мечтала от доста години, само че на този стадий от живота си усещам, че това е значимо освен за мен, а и тъй като може да отвори порти за доста други млади реализатори, които да последват образеца. Всичко това се дължи на страхотната работа на нашия екип от " Орфей Мюзик “, които сбъднаха тази моя фантазия и са неразделна част от всичко, което занапред ще осъществяваме с Warner.

Изключителната вест идва образно подкрепена с корица на Рут Колева за сп. ELLE и зашеметяващи фрагменти на фотографа Никола Борисов сред страниците. Договорът с Warner Music е разумната стъпка за българката след триумфа ѝ на международния музикален пазар като самостоятелен актьор.

През последните години Рут Колева закупи интернационална популярност с разпродадени концерти в Азия, представянето ѝ като единствен участник от България в музикалната стратегия на South by Southwest-conference&festivals или ротацията ѝ в най-авторитетните музикални платформи в Европа и Съединени американски щати. Великолепният Марк Ронсън не скри възхищението си от нея, а многохилядната войска от почитатели в обществените мрежи поддържа всяка нейна стъпка, Signal.bg.

Песента е продуцирана от Декстър Рандал, работил с Кендрик Ламар, Мери Джей Блайдж, FifthHarmony. Superpower изцяло разпростира капацитета на Рут, подготвяйки почвата за това, което сигурно ще бъде дълга и плодотворна кариера.

Видеото на Superpower е на Георги Пеев, който режисира All TheGuys и Wassup, издадени от " Орфей Мюзик “, формален лицензиант на Warner Music за България.

Песента е построена към омагьосваща, само че минималистична продукция, която концентрира към неустоимия глас на Рут. Уверена и в същото време уязвима, тя предава посланието си за обич към себе си, по нейния надълбоко въздействащ метод. Рут кани слушателите в дълбините на съзнанието си и не премълчава нищо. Характерният за Колева пресипнал шепот придава наслада на куплетите, изграждайки упованието за въздействащия припев: I’vegotthePower!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР