Руснаците биха искали да се отмени мораториума върху смъртното наказание

...
Руснаците биха искали да се отмени мораториума върху смъртното наказание
Коментари Харесай

В Русия искат връщане на смъртното наказание

Руснаците биха желали да се анулира мораториума върху смъртното наказване в модерна Русия, да се усили наказването за корупция, да се анулират пенсионната промяна и единния държавен изпит, а също и да се понижат налозите. Това демонстрират резултатите от социологическо изследване на ВЦИОМ, представено от "Новости ".
Според изследването, в случай че интервюираните жители са на мястото на съветника на президента, тогава от всички правила и закони в модерна Русия те биха посъветвали да се анулират пенсионната промяна и да се върне предходната пенсионна възраст (14%), да се понижат налозите и да се промени данъчната система (6%), да се промени Конституцията и връщане на предходната версия (3%), да се анулира мораториумът върху смъртното наказване (2%).
В същото време повече от половината (53%) са споделили нещо друго, а 63% са се затруднили да отговорят.
Също по този начин съгласно интервюираните в модерна Русия си коства да се одобряват закони, които усилват наказванията за рушвет (7%), ориентирани към развиване на страната (6%) и анулация на единния държавен изпит (5%), както и закона за домашното принуждение (2%). Освен това 36% показват нещо друго, а 54% са се затруднили да отговорят.
Отговаряйки на всеки от въпросите, руснаците биха могли да посочат до пет разновидността за отговор.
Социологическото изследване "ВЦИОМ-Спутник " е било извършено на 12 март. В изследването са взели участие 1 600 руснаци на възраст над 18 години. Методът на проучване е телефонно изявление. За тази извадка оптималният размер на грешката с 95% възможност не надвишава 2.5%.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР