Руският президент Владимир Путин заяви, че руските сили ще атакуват

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че руските сили ще атакуват
Коментари Харесай

Путин сменя генерали, нови заповеди към военните

Руският президент Владимир Путин съобщи, че съветските сили ще нападат украинските позиции край Донецк, само че повтори, че новата тактичност ще изисква в допълнение време. Това съобщи американският Институт за проучване на войната (ISW) като се базира на изявление на съветския държавен глава по време на Икономическия конгрес В Санкт Петербург.

Путин също по този начин съобщи, че съветските сили ще завършат изцяло " специфичната военна интервенция " в Украйна.

Путин прикани съветските сили да се въздържат от цялостно разрушение на градовете, които целят да " освободят ", като подцени разрушенията, които съветските сили са нанесли на украинските градове, и тактиката на тежката артилерия, която съветските сили ползват сега в Северодонецк.

По непотвърдени украински източници оповестяват, че Кремъл е уволнил командващия съветските въздушно-десантни сили генерал-полковник Андрей Сердюков поради всеобщите жертви измежду съветските парашутисти.

Говорителят на военно-гражданската администрация на Одеска област Сергей Братчук заяви, че Кремъл е назначил сегашния шеф на щаба на Централния боен окръг генерал-полковник Михаил Теплински за заместител на Сердюков и е определил заместник-командващия на съветските въздушнодесантни войски генерал-лейтенант Анатолий Концев за първи заместник-началник на щаба на съветските въздушнодесантни войски, написа Блиц
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР