Руският президент Владимир Путин понякога се отнася с хумор към

...
Руският президент Владимир Путин понякога се отнася с хумор към
Коментари Харесай

Москва: Путин понякога се шегува с „руските планове“ за нападение срещу Украйна

Руският президент Владимир Путин от време на време се отнася с комизъм към известията, посочващи дати за вероятно планувано от Русия нахлуване против Украйна. Това сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС. Песков означи, че е невероятно човек да се отнася с схващане към такова "маниакално осведомително безумство ".

"Трудно е да се отнасяш с схващане към това. Понякога (Путин) дори се майтапи - желае да узнае не е ли оповестено някъде точното време, часът на започване на войната ", съобщи Песков.

"Защото, в действителност, не е допустимо да се посрещне с схващане сходно в действителност от време на време към този момент просто маниакално осведомително безумство, каквото е налице в тази връзка ", сподели той.

Военни учения в Баренцово море

Междувременно Русия стартира военни учения в Баренцово море. Повече от 20 кораба от съветския Северен флот вземат участие в маневрите, заяви неговото командване. Ученията в арктически води сред Русия и Норвегия са част по-широкообхватни военни маневри, които провокираха опасения, че Москва може да нахлуе в Украйна. Русия отхвърля да има сходни проекти.

Руският фондов пазар означи мощен растеж след известията, че някои съветски военни подразделения се изтеглят от регионите покрай украинската граница.

Въпреки че Москва отхвърли да е възнамерявала да нападна Украйна, тя изиска правно обвързващи гаранции от Съединените щати и НАТО, че на Киев няма да бъде разрешено да се причисли към военния алианс. Вашингтон и Брюксел към този момент отхвърлят да дадат сходни обещания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР