Руският президент Владимир Путин е обсъди проблемите на сигурността с

...
Руският президент Владимир Путин е обсъди проблемите на сигурността с
Коментари Харесай

Ключова среща на Путин с Лукашенко в Сочи - какво си казаха лидерите

Руският президент Владимир Путин е разиска проблемите на сигурността с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко и замяна на нуклеарни оръжия по време на срещата им в Сочи.

" Като цяло ситуацията е постоянна, даже бих споделил добра. В тази област си сътрудничим. По най-чувствителните въпроси, по които се разбрахме, всичко върви по проект - на 7-8 юли стартира подготовката на съответните оръжия ще бъдат приключени. И незабавно ще стартираме действия, свързани с разполагането на подобаващи типове оръжия на вашата територия. Всичко е по проект, всичко е устойчиво ", е декларирал Путин, представен от РИА Новости.

Президентите на двете страни са засегнали и съдействието в икономическата сфера.

Структурата на икономическите връзки сред Москва и Минск се трансформира към по-добро, акцентът е освен върху обичайните области на съдействие, само че и върху високотехнологичните области, е подчертал съветският президент.

" Това не може да не радва. Сега няма да приказвам за възходящите числа на комерсиалния оборот. Е, от позиция на сигурността е по-добре, в този момент ще приказваме настрана, лице в лице ", е добавил той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР