Зала 6 на НДК се оказа твърде малка за приятелите

...
Зала 6 на НДК се оказа твърде малка за приятелите
Коментари Харесай

Синя България е шансът да гласуваме по убеждение

Зала 6 на НДК се оказа прекомерно дребна за приятелите и симпатизантите наСиня България, пристигнали да открият дружно предизборната акция на дяснатакоалиция, през днешния ден. Тончо Токмакчиев приветства събралите се с крилатитедуми на най-успешния реакционер на Англия - Маргарет Тачър: " Вполитиката има два пътя - единият е десен, другия е неверен ".

Вдъхновителят на Синя София, проф. Вили Лилков поздрави всички задързостта, за ентусиазма и за волята им да продължат триумфа на СиняСофия в цялата страна: " Днес в сърцето на Синя София се ражда СиняБългария ". Председателите на обединилите се партии, припомниха че всичкиуспехи на България през последните тридесет години в евроинтеграцията ив покачването на стандарта на живот на хората, се дължат само надесни ръководства. Лидерът на икономическия екип на Синя Българя, Никола
Янков с горчевина акцентира, че през последните няколко години ниуправляват единствено леви държавни управления, които доведоха до обедняване набългарите и увеличение на задълженията на страната.

 sinya_bg3.jpg
Решението е в обединена десница към ясна дясна икономическа стратегия,защита на националните полезности и отстояване на ползите на България вЕС, уточни най-после Петър Москов и съобщи убеждението си, че мястото на СДСи ДСБ е в Синя България.
Специален привет за Синя България и всички симпатизанти сервира сизпълнението си Васко Кръпката. Любимецът на десните българиразвълнувано призна, че Синя България е шансът на всички " най-накрая дагласуваме по убеждения, а не с омерзение ".

 sinya_bg1.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР