Руските военнослужещи и правоохранителни органи положиха усилия да защитят сигурността

...
Руските военнослужещи и правоохранителни органи положиха усилия да защитят сигурността
Коментари Харесай

Путин: Руските военни и правоохранителни органи фактически спряха гражданска война

Руските военнослужещи и правоохранителни органи поставиха старания да защитят сигурността на хората в миг на опит за въоръжен бунт и на процедура избавиха страната от революция, съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин, представен от ТАСС.

" Вие защитихте конституционния ред, живота, сигурността и свободата на нашите жители, опазихте родината ни от разтърсвания, в действителност спряхте революция ", сподели Путин на гала в Кремъл, на която награди военнослужещи и бойци, отличили се в хода на събитията в Русия този уикенд, съобщи Българска телеграфна агенция.
" Вагнер " сдава тежката техника
В ход е подготовката за прекачване на тежка военна техника от " Вагнер " на съветските въоръжени сили, заяви съветското министерство на защитата, предадоха в това време международните организации.

" В момента тече подготовка за прекачване на тежка оръжейна техника от частната военна компания " Вагнер " на съветските сили ", се споделя в изказване на съветското министерство на защита.

Новината пристигна на фона на известието от съветската Федерална работа за сигурност, че следствието против " Вагнер " за опита за въоръжен бунт е прекъснато.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР