Руските окупатори в Украйна хвърлят десетки хиляди свои наемници от

...
Руските окупатори в Украйна хвърлят десетки хиляди свои наемници от
Коментари Харесай

23 000 руски затворници се бият за частната армия Вагнер в Украйна

Руските окупатори в Украйна хвърлят десетки хиляди свои наемници от частната военна компания " Вагнер ", които са били наети от пандизите, в офанзива като пушечно месо .

Това заяви Центърът за национална опозиция (ЦНС) към Силите за специфични интервенции на украинските въоръжени сили.

" Окупаторите са набрали общо 23 000 пандизчии, които се употребяват като пушечно месо в офанзивите. Причината е, че гибелта им н е намира отзив в съветското общество и по тази причина руснаците не мислят за загубите си ", се споделя в обявата.
 Затворник от
Затворник от " Вагнер " е стрелецът-дезертьор в Новошахтинск

Той е хванат в празна постройка край града

Отбелязва се, че врагът в действителност " разменя живота на евтини бойци за живота на украинци ".

Окупаторите образуват щурмови групи от пандизчии и употребяват въздушно разузнаване, с помощта на което командирите на групи наблюдават дейностите на подчинените си.

ЦНС обръща внимание на обстоятелството, че сходни загуби не деморализират ЧВК " Вагнер ", защото квалифицираният личен състав и управлението не вземат участие в нападенията.

Успоредно с това украинските партизани и незаконни бойци не престават да дават на украинските отбранителни сили данни за разположението на членовете на " Вагнер " във краткотрайно окупираните територии, което разрешава на украинските въоръжени сили да нанасят удари по контролните пунктове на съперника.
 Съединени американски щати могат да дефинират
Съединени американски щати могат да дефинират " Вагнер " като терористична организация

Администрацията не е взела дефинитивно решение

По-рано беше обявено, че съветската ЧВК " Вагнер " набира украински пандизчии в окупираните територии и ги пропагандира да се бият.

Ще ви напомним, че съгласно представителя на Източната група сили на украинските въоръжени сили смяната в тактиката на съветските военни - делене на обособени щурмови групи, до момента в който други са обхванати от огън - затруднява дилемите на украинските бранители , само че те към момента не могат да пробият защитата на ВСУ в Донбас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР