Руските медии, включително РИА Новости“ съобщиха, че Министерството на цифровите

...
Руските медии, включително РИА Новости“ съобщиха, че Министерството на цифровите
Коментари Харесай

Русия подготвя работата на пиратски киносалони в страната

Руските медии, в това число „ РИА Новости “ оповестиха, че Министерството на цифровите технологии може да позволи на някои пиратски онлайн киносалони да работят в Русия. Министерството работи и по опцията да не блокира уеб уеб страниците с нелицензирано видео наличие от западни компании и от притежатели на авторски права, които са напуснали Русия.

„ Министерството на цифровите технологии, дружно с представители на промишлеността, работи по оферти за отпадане на рестриктивните мерки за достъп до уеб сайтове, предоставящи нелицензирано видеосъдържание от огромни западни страни, при избрани условия. Такова видеосъдържание не би трябвало да бъде легално предоставяно в съветските онлайн услуги, не би трябвало да се популяризира в кината и не би трябвало да съдържа екстремистки материали и ЛГБТ агитация “, съобщи източник от Министерството на цифровите технологии пред медиите.

От началото на по този начин наречената специфичната военна интервенция в Украйна доста западни кино компании и стрийминг услуги, като Disney, Sony Pictures, Warner Bros и Netflix, преустановиха разпространяването на своите планове в Русия. Явно съветските фенове ще могат да гледат качествени западни филми в незаконни киносалони. По този метод наподобява ще бъде спазена буквата на интернационалните закони за авторските права по отношение на легалното разпространяване на филмите посредством тяхното незаконно гледане, което РФ очевидно ще позволи.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев нееднократно се е застъпвал за потреблението на западната интелектуална благосъстоятелност без каквито и да било лицензи – съгласно него разпространяването на пиратски копия може да бъде част от контрасанкциите. Според Медведев това предписание би трябвало да се ползва за всичко – от филми до индустриален програмен продукт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР