Руските футболни национали Марио Фернандес, Денис Черишев и Александър Головин

...
Руските футболни национали Марио Фернандес, Денис Черишев и Александър Головин
Коментари Харесай

Русия без трима важни играчи за мача в Германия

Руските футболни национали Марио Фернандес, Денис Черишев и Александър Головин ще пропуснат инспекцията против Германия поради травми, оповестиха от пресслужбата на Руския футболен съюз.

Отборът на Станислав Черчесов ще играе против Бундестима на 15 ноември в Лайпциг, а пет дни по-късно среща Швеция в Стокхолм в финален мач от групите на шампионата Лига на нациите.

Полузащитникът на Валенсия Черишев получи травма на 20 октомври против Леганес. Халфът на Монако Головин пропусна дуела от Шампионската лига против Брюж поради спомагателен курс на лекуване на десния гален. Защитникът на ЦСКА (Москва) Фернандес пък се контузи на 7 ноември в дуела от Шампионската лига против италианския Рома. Медицинският щаб ще продължи да следи положението им и вероятно селекционерът може да извика назад някой от тях за дуела с шведите.

В связи с травмами сборная России не сможет рассчитывать в матче с Германией на трех игроков, ранее вызванных для подготовки к этим играм. Речь идето Марио Фернандесе, Денисе Черышеве и Александре Головине. pic.twitter.com/dJWJCsEhCe
— Сборная России (@TeamRussia) November 10, 2018
Вместо тях бяха извикани бранителят на Краснодар Сергей Петров и полузащитникът на Рубин Павел Могилевец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР