Рускинята: Забавно е да гледаш, когато глупавото се мисли за

...
Рускинята: Забавно е да гледаш, когато глупавото се мисли за
Коментари Харесай

Лолита отвърна на удаpa

Рускинята: Забавно е да гледаш, когато глупавото се мисли за хитро

Инстаграм се трансформира в сцена на пристрастеностите сред Григор Димитров, актуалната му половинка Мадалина Геня и някогашната Лолита Османова. Знойната румънка поздрави обичания си незабавно след изгубения му край в Женева, като акцентира пред своите 1,2 милиона почитатели, че се гордее с него и е благословена „ да го има в живота си през всичките тези години “.

Това самопризнание очевидно вбеси Лолита, която се раздели с тенис звездата предходната есен след 2 година връзка. В последните дни 28-годишната рускиня съумя да обиколи всички рекламни празненства, съпътстващи гран при на Монако във Формула 1. Османова даже съумя да чуе онлайн и австралийската поп дива Кайли Миноуг , която през вчерашния ден отпразнува 55-ия си рожден ден на Лазурния бряг. Между клипчетата и фотосите на своите тоалети Лолита ни в чеп ни в ръкав пусна следните думи „ Много е занимателно да наблюдаваш, когато тъпото мисли, че е хитро “. В обществените мрежи незабавно се усъмниха, че тези реплики се отнасят към някогашния на Османова и новата му. В течение на целия шампионат предходната седмица 32-годишният Димитров не спираше да написа послания по тв камерите към 3 година по-възрастната Геня, щерка й Шарлот и даже към майка й.

Гришо който в Женева записа свотя победа №32 от общо 100 мача против играчи от топ 10, към този момент е в Париж. Утре той започва на 13-ия си „ Ролан Гарос ", където, е подложен под №28 и първи противник му е 147-ият в света Тимофей Скатов (Каз). Днес българското присъединяване открива Виктория Томова, която ще се изправи против Екатерина Александрова (Рус) в финален дуел на корт №12.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР