Русия завърза битката в група 2 на Евро 2020! Тимът

...
Русия завърза битката в група 2 на Евро 2020! Тимът
Коментари Харесай

Русия излъга Финландия и завърза групата

Русия завърза борбата в група 2 на Евро 2020! Тимът на Станислав Черчесов записа първи триумф, откакто победи с 1:0 Финландия вкъщи.

На ст. " Крестовски " в Санкт Петербург, най-хубавият късмет за финландците се откри в 3', когато Йоел Поянпало се разписа, само че голът бе анулиран поради засада след интервенция на системата за видеоповторения (VAR).

Единственото попадение за " Сборная ", оказало се и победно, означи Алексей Миранчук в добавеното време на първата част. Асистенцията на Артьом Дзюба значи, че той към този момент има 8, както и 14 гола в последните си 21 мача с националната фланелка.

Снимка: Getty Images

В последна сметка руснаците удържаха нежния си задатък. Финландия не вкара гол на Русия в трети следващ дуел посред им. За последно скандинавците са поразявали вратата на " Сборная " в евроквалификацията на 15 ноември 1995 година (1:3), когато сред гредите за руснаците е... актуалният им селекционер Черчесов.

С триумфа Русия се изравни по точки с Финландия. Утре, в другия мач от тази група, Белгия, също с актив от 3 точки досега, се изправя против Дания, която е на дъното с 0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР