Танцьорка загина трагично, след като беше удушена по време на

...
Танцьорка загина трагично, след като беше удушена по време на
Коментари Харесай

Танцьорка, убита в „сексуална игра се обърка“, преди „контролиращото“ гадже да посегне на живота си, правила за разследване

Танцьорка почина трагично, откакто беше удушена по време на полов контакт, преди „ контролиращото “ й гадже да посегне на живота си, следствие е чул.

Джорджия Мей Брук, на 26 години, от Осет, Западен Йоркшир, умря в Кралската болница на Брадфорд в ранните часове на петък, 4 февруари 2022 година Нейният другар, Люк Кенън, беше открит мъртъв по-късно същия ден, като посегна на живота си. Съдебният доктор през днешния ден откри, че госпожа Брук е била „ нелегално убита “.

Разследването разкри, че гибелта на Джорджия е породена от „ ръчно удушаване “, усложнено от използването на „ празненство опиат “ GHB и кокаин. По време на чуването в Брадфорд майката на Джорджия, Саманта Бомонт, описа прочувствено живота и достиженията на щерка си.

Саманта разплакана разказа Джорджия като надарена и всеотдайна танцьорка, която се е показала чудесно на изпитите по танци и е спечелила стипендия за прочут учебно заведение за театрални изкуства в Лондон. Тя работеше като танцьорка в Крит и беше р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР