Студентка падна до смъртта си, докато се плъзгаше по парапета

...
Студентка падна до смъртта си, докато се плъзгаше по парапета
Коментари Харесай

Студентка падна до смъртта си, докато се плъзгаше по парапета преди напитки

Студентка падна до гибелта си, до момента в който се плъзгаше по парапета по време на предварителни питиета, стана ясно от следствие.

Бенита Каур 20-годишният Гил получи " травматична мозъчна контузия ", откакто загуби равновесие върху парапета в студентски апартамент в центъра на Нотингам. Нейното следствие откри, че Бенита, студентка по маркетинг, е пила с другари, когато е паднала от разстояние от един и половина етажа.

Сара Ууд, асистент следовател за Нотингам и Нотингамшир, сподели през днешния ден повода на младата жена за гибелта е " 1(a) черепно-мозъчна контузия, породена от 1(b) рухване и 2(b) алкохолна интоксикация ". Тя чу по какъв начин службите за незабавна помощ се втурнаха към парцела в сряда, 29 март 2023 година, към 21:55 ч., с цел да намерят Бенита съществено ранена и макар че беше откарана в болница, тя умря два дни по-късно.

Трагедията се случи, когато Бенита и други студенти от университета Нотингам Трент се събраха с желанието да участват на събитие по-късно същата вечер. Въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР