БАЛТИМОР (AP) — Роби Албарадо никога не е влизал в

...
БАЛТИМОР (AP) — Роби Албарадо никога не е влизал в
Коментари Харесай

Роби Албарадо „живее заместник“ чрез Мистик Дан от Дербито на Кентъки до Прийкнес

БАЛТИМОР (AP) — Роби Албарадо в никакъв случай не е влизал в кръга на спечелилите в Дербито в Кентъки в продължение на две десетилетия като жокей, включващ повече от 34 000 надпревари и 5000 победи.

Лош шанс е в тази специалност да влезеш без да спечелиш това влиятелно съревнование, макар че той нямаше нищо срещу да наруши това поверие по-рано този месец.

Сега на 50, първото му пътешестване пристигна в последната фаза от кариерата му, когато Мистик Дан приключи първи в Дербито с нос, язден не от Албарадо, а от Брайън Ернандес младши. Но Албарадо е част от тима, откогато Мистик Дан беше 2-годишен, яздейки го в сутрини по време на подготовка, откакто видя нещо особено от първата подготовка на жребчето.

Победата в Дерби потвърди, че съмненията на Албардо са верни и той към този момент се трансформира в подготвителен ездач на най-новата звезда в конните надбягвания. Той още веднъж излиза на пистата на борда на Mystik Dan тази седмица в подготовка за Preakness, вторият стадий от Triple Crown, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР