Русия вероятно е загубила около една трета от сухопътните сили,

...
Русия вероятно е загубила около една трета от сухопътните сили,
Коментари Харесай

Русия е загубила 1/3 от силите си, а настъплението в Донбас изостава |

Русия евентуално е изгубила към една трета от сухопътните сили, които е разположила в Украйна, и нейното нахлуване в Донбас " доста изостава от графика ", заяви през днешния ден Англия, като се базира на данни на военното си разузнаване.

" Въпреки че в началото съумя да означи дребен прогрес, Русия не реализира обилни териториални придобивки през последния месец, като в това време поддържа непрекъснато високи равнища на безсилие ", съобщи английското министерство на защитата в Туитър.

" Към момента Русия евентуално е изгубила една трета от сухопътните си сили, които ангажира през февруари ", се споделя в изказването.

Малко евентуално е Русия да форсира фрапантно своите настъпателни дейности през идващите 30 дни, предвижда английското министерство.

Украинската опозиция принуди съветската войска да се откаже от нахлуване към столицата Киев. След това украинските сили реализираха триумфи в Североизточна Украйна и изтласкаха съветските сили от региона на Харков, който е вторият по величина град в Украйна.

Макар украинската контраатака да е в ход покрай град Изюм, който е под съветски надзор, украинската войска заяви през днешния ден, че съветските сили напредват в други елементи на Донбас, в който се води главната част от бойните дейности през миналия месец.

Междувеременно за първи път от няколко дни насам съветските сили са обстрелвали военна инфраструктура в региона към Лвов в Западна Украйна

Не се оповестява за смъртни случаи или жертви след ракетния обстрел през днешния ден сутринта, съобщи в Телеграм губернаторът Максим Козицки, който управлява военната администрация в Лвов,.

Размерите на разрушенията се проверяват. Твърди се, че един обект наоколо до Яворов - евентуално към военния полигон там - е изцяло опустошен.
Това е първият съветски въздушен удар от към седмица насам в района покрай полската граница. Първоначално съветската войска не даде никаква информация за нападението в своята обновена информация.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР