Русия скоро ще може да вика мъже в армията, като

...
Русия скоро ще може да вика мъже в армията, като
Коментари Харесай

Русия ще праща повиквателни за казармата и по електронен път

Русия скоро ще може да вика мъже в армията, като им изпраща електронни повиквателни документи посредством онлайн портал в допълнение към обичайните писма , съгласно проектозакон, който би трябвало да бъде разискван във вторник и има за цел да улесни мобилизацията.

Смята се, че повече от 300 000 някогашни бойци и някогашни наборници са били призовани , откогато президентът Владимир Путин година в поддръжка на " специфичната военна интервенция " на Русия в Украйна.

Понастоящем документите за повикване в армията в Русия би трябвало да се доставят персонално от локалния боен комисар или посредством шеф, само че препоръчаните промени в законодателството плануват документите за набор да се изпращат посредством записана е-поща и онлайн.

При постъпване на електронна призовка на жителите, които не се явят във военната работа, автоматизирано се не разрешава да пътуват в чужбина.
 700 хиляди руснаци са избягали в Грузия след оповестяване на мобилизацията
700 хиляди руснаци са избягали в Грузия след оповестяване на мобилизацията

Само 100 хиляди от тях са останали в републиката

" Призовката се смята за получена от момента, в който е сложена в персоналния акаунт на военнообвързаното лице ", сподели в коментар по малкия екран Андрей Картаполов, ръководител на комисията по защита на съветския парламент.

След предходната година, Русия се зае да рационализира процеса на набиране на бойци в армията, като цифровизира военните си записи.

Кремъл даде обещание да поправи това, което назова, откакто мъже, които не отговаряха на изискванията за набор заради възрастта или медицинските си положения, бяха призовани да се бият в Украйна.

Първоначалното известие за въвеждане на готовност накара хиляди мъже в наборна възраст да избягат в чужбина предходната година, а, само че бяха бързо потушени.

Руските публични представители.
 Британското разузнаване: Русия брани децата на елита от готовност
Британското разузнаване: Русия брани децата на елита от готовност

Руското МО се стреми да се оправи с продължаващия си недостиг на военен персонал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР