Русия ще обмисли възможността за размяна на бойците от националистическия

...
Русия ще обмисли възможността за размяна на бойците от националистическия
Коментари Харесай

Русия може да размени бойците от Азов с кума на Путин

Русия ще обмисли опцията за замяна на бойците от националистическия батальон " Азов " против украинския политик Виктор Медведчук, непосредствен до президента Владимир Путин, съобщи съветският народен представител Леонид Слуцки, участващ в договарянията на Москва с Киев, съобщи Франс прес.

Медведчук, който бе, е опозиционният политик, който се търсеше от началото на войната за държавна измяна. Той бе спряган за индивида, който Путин трябваше да постави отпред в Киев, откакто " военната интервенция " смъкна Зеленски. Медведчук постоянно бе именуван " кума на Путин " - връзката сред двамата е, че Путин е кръстник на дъщерята на Медведчук. През май предходната година Медведчук беше подложен под домакински арест заради повдигнато обвиняване в държавна измяна и присвояване на естествени запаси в Крим.

" Ще проучим въпроса ", съобщи Слуцки, който участваше в последните договаряния с Киев в отговор на въпрос на медиите.

Депутатът направи това изказване в следения от сепаратистите град Донецк, в югоизточната част на Украйна. Той посочи, че опцията за сходна замяна ще бъде разисквана в Москва от " тези, които имат прерогативите за това ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР