Русия потвърди официално, че нейните военни са убили повече от

...
Русия потвърди официално, че нейните военни са убили повече от
Коментари Харесай

Над 50 бойци са убити при нападенията срещу Белгородска област, обяви Русия

Русия удостовери публично, че нейните военни са умъртвили повече от 50 проукраински бойци при нападенията от украинска територия в граничната съветска Белгородска област, съобщи ДПА.

Унищожени са били също по този начин военно съоръжение и бронирана техника, съгласно публична информация от Москва.

Министерството на защитата на Русия по-рано заяви, че по думите му " киевският режим " е обстрелвал град Шебекино, където има също и пътен гранично-пропускателен пункт. В следобедните часове през вчерашния ден съветското министерство съобщи, че е предотвратило пробив на проукраински бойци.

Бягащи от региона локални поданици приказват за " опустошителни опустошения " в града, от които единствено дребна част бе показана по съветската държавна телевизия. От няколко дни Белгородска област е обхваната от още набези, при които се оповестява за починали и ранени.

 Руснаците зад офанзивата в Белгородска област оповестиха нова интервенция в Русия Руснаците зад офанзивата в Белгородска област оповестиха нова интервенция в Русия

За следващ път отговорност за нападенията поеха " Руският доброволчески корпус " и легионът " Свободна Русия ". Те желаят да донесат независимост, мир и успокоение в Русия, оповестиха проукраинските бойци.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР