Русия поиска британските дипломати, акредитирани в страната да я информират

...
Русия поиска британските дипломати, акредитирани в страната да я информират
Коментари Харесай

Москва ограничи движението на британските дипломати

Русия изиска английските дипломати, упълномощени в страната да я осведомят авансово за своите придвижвания, обяснявайки го като " отговор на враждебните дейности на Лондон ".

Всички дипломати като се изключи посланика, неговия консултант и шефът на консулската работа, ще би трябвало да желаят позволение от съветското външно министерство, в случай че желаят да се отдалечат на повече от 120 км от посолството, оповестява организация " Интерфакс " като се базира на съветското външно министерство в четвъртък.

Дипломатите ще пращат документ в министерството най-малко пет дни преди да се отдалечат от двете дипломатически представителства - посолството в Москва и консулството в Екатерининбург, като го уведомят за " периодите, задачите, вида пътешестване, планувани настоятелен срещи, съпътстващи лица, тип превоз, местата, които ще посетят и където ще отседнат, а също маршрутът на пътуването ", написа съветската организация.

 Чарлз III не предложения Путин и още шестима водачи на коронацията си Чарлз III не предложения Путин и още шестима водачи на коронацията си

Според Ройтерс английският шарже д`афер в Русия е бил извикан във външното министерство в Москва, с цел да бъде смъмрен за това, което съгласно Москва е поддръжка за " терористичните дейности " на Украйна и за възпрепятстване на съветската дипломация във Англия ".

Министерството не оповестява съответния мотив за въвеждане на рестриктивните мерки, само че в понеделник представителят на Кремъл упрекна Англия и Съединени американски щати, че са подкрепили интервенцията на украинските специфични елементи, при която.

" Всякакви старания от английска страна, " ориентирани към продължение на деструктивната линия в интернационалните и двустранни връзки ", опити за демонизиране на Русия и усложняване на работата на съветските задгранични задачи " неизбежно ще получат съдбоносен отговор ", се споделя в известие на външното министерство, публикувано в четвъртък.

 Олег Тинков: Рисуващите Z са идиоти, дайте на Путин да се отдръпна Олег Тинков: Рисуващите Z са идиоти, дайте на Путин да се отдръпна

Междувременно Англия извади от санкционния си лист съветския милиардер Олег Тинков, който от началото на война в Украйна, се афишира срещу нея.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР