Румен Радев вече е политически играч, не е равно отдалечен,

...
Румен Радев вече е политически играч, не е равно отдалечен,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев не е безпристрастен! Той е силно политически оцветен ВИДЕО

Румен Радев към този момент е политически състезател, не е равно далечен, не е неутрален, той е мощно политически декориран, дали ще е към нова партия, Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, които го поддържаха не знам, само че не е ГЕРБ. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който е на ревизия на инфраструктурен обект.

„ Проблемът на сегашната обстановка е, че доста от извънпарламентарните партии, няколко плана се обявиха и в този момент за няколко месеца те са длъжни да загряват към пистата, с цел да съберат повече гласоподаватели, които да гласоподават за тях. Те няма да спрат, това е в тяхна изгода, разбирам ги. Но това не значи, че на всеки, който му се приискат избори, би трябвало да организираме избори. Миналата година имаме два. След няколко месеца са постоянните, кое постанова това бързане “, попита Борисов.

„ Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-вече, тъй като ще мога да си работя за партията, а в това време ние непрекъснато работим за социално-икономическите ограничения, които работят - нулева миграция, водеща роля в района има България. Един ден историята ще ги извади тези неща на ярко, с цел да има към този момент и среща сред Гърция и Турция в Истанбул, влизане в еврозоната, банковия съюз. То е преференциално, само че не е отговорно. Тези, които желаят да влизат в Народното събрание ги знам, аз съм работил с тях. Това е вярно, в случай че има висока политическа просвета във всички “, сподели Борисов и беше безапелационен, че сходен вид с експертен кабинет не е добър за България тъкмо сега.

Засега държавното управление остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, само че когато има разговор, безапелационен беше той.

Премиерът разяснява и следващия шпионски скандал. “ Още преди няколко години предизвестих Путин, че на територията на България има неприемливи неща и всеки, който се пробва да шпионства, по надлежния ред, който е добре разказан, ще бъде отпратен. За да работят по този начин ДАНС и прокуратурата, имат задоволително информация, съобщи той по отношение на уличените в шпионаж двама дипломати от съветското посолство “, сподели министър председателят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР